100 % ego. ÄLSKAR GRIMARSER (stavning)

Var hos frissan häromdan o färgade mitt (korta, buhu) hår! Men nu kan jag använda min förlägning iaf, yey.

Haha, jag har alltid älskat att göra grimarser ( <-- stavning ) så igår tog jag o kompisar lite piiictures och jag kunde bara inte låta bli, hehe jag bjuder på dessa!

RONJA WIGERTZ ronja wigertz
ronja wigertz ronja wigertz

haha ångrade mig lite, de får räcka med dom här, HAHAHA! dom andra, hum, aa... hahaha... kanske en annan gång..... XD




hellu!

Hallå, hallå eller godmorgon kanske är ett mer passande ord.... hehe*

"borde" vara i skolan nu men *aaarh* jag är helt slut och har ont i halsen, fifan. Så stannar hemma idag o vilar upp mig inför den extremt UR TRIST helgen som väntar mig. Ska ju på konfirmationsläger över helgen, helv*ete va triist, kommer somna under lektionerna, nu har dom iaf tagit tillbaka mobilförbudet, kan ni fatta? ETT MOBIL FÖRBUD, helt sinnes sjukt......! 
Och nu får jag inte träffa min älskling tills på måndag, buhu, detta är inte okej! :(

 Igår i skolan var det bara en hyfsat rolig lektion (SLÖJDEN). Mauritz som är "ny medlem" i Re-education clothing line, blabla eller vad man nu ska kalla det, iaf, vi jobbar på en outfit till kollektionen och hitils är vi riktigt nöjda, det är kul o se att man kommer någonstans! =)

ronja wigertz

(bild från igår, visst är vi glasögonormar bara för söta ;) hehe)

random but happy shit!

Jag är så onördig som uppdaterar i olika inlägg när jag ändå skriver dom direkt efter varandra men tycker det blir mindre förvirrande så! :)

Iaf...

Har skaffat mig en ny pojkvänn, hehe, har aldrig känt mig som en så egoistisk player som jag känner mig nu, men Hampus is my soulmate! Han passar mig perfekt, no one like you honey!


från i lördags...!

Okidoki... I lördags var det meningen att jag skulle ha en till "filmkväll" med lite annat folk men ställde in, såklart var det en Alice och en Daniela som insesterade ( <-- stavning ) om att komma iaf men jag måste erkänna att det var riktigt kuul! Senare mot kvällen kom söta Hampus och Daniela fick också pussa på sin Marcus lite! :)
"THE NIGHT I AM NOT GOING TO FORGET!" =D

(alla bilder togs btw med Alice kamera så jag väntar på dom så dom laddas upp så fort dom finns på min coomputer!)

ronja wigertz

från i fredags...!

Heej alla babes! Har haft fullt upp, hehe, så har inte hunnit uppdatera men tänker börja med fredan härom veckan...
Jag fyllde ju 15 "OUF" så jag hade en alkoholfri kväll med nära o kära, tänk att de blev så kuul! Iaf, så here is some pictures! Stod o dansa i snön utan vinterkläder till "Björn Rosenström", ibland måste man vara lite barnslig!;)



ronja wigertz
ronja wigertzronja wigertz

RONJA WIGERTZ
ronja wigertz

jag är så dum!

Fyfan, jag är så J*vla efterb*iven! Jag tänker inte säga varför men har sån sjuk ångest nu så jag vet inte vad... :'(
Har iaf vart o solat idag vilket kändes sjuukt gött och även beställt tid ho frissan så mitt hår kan matcha min hårförlägning... gööött.....
Har nada att skriva, bryr mig inte så mycket heller... mitt hjärta är splittrat i 1000 bitar, jag är så duum!

SEE YOU LATER BABIES......!




kanske ingen festmåltid, men... ;)

Haha det kanske inte var någon superduper festmåltid men nog är jag nöjd! Blev sallad och sen fick jag en liten bakelse av Mami och Papi, aw.
 USCH SÅ JÄDRA TJOCK JAG KÄNNER MIG NU...! Har vräckt i mig en massa skit i tre dagar nu så det känns som om jag ska spricka, därimot så äter jag nästan ingen riktig mat... kanske inte det bästa valet, speciellt inte när man vill gå ner i vikt men änsålänge så har den metoden gjort att jag nästan gått ner 10 kilo så jag är skit glad! Nu har jag börjat sola igen också och det känns SÅ SJUKT UNDERBART, hatar att vara blekfis...! Och imon eller på onsdag ska jag börja gymma igen (härligt!) och ska försöka dra med mig lilla Emma. Det är ju inte alltför många månader kvar till bikinisesongen så måste sätta fart nu! (:

ronja wigertz
ronja wigertz
ronja wigertz

BYGGDAGBOK - PT. 3

Yey, nu går det framåt med rummet...!
Väggen som skulle dela på garaget till två rum är nu uppe. Det är spacklat, etc, och nu är det väll egentligen dags att köpa färg och tapeter, SPÄNNANDE ! Fast det jag knappt kan vänta till är väll min enorma garderob, I CAN NOT WAIT!!

ronja wigertz
ronja wigertz

MINNEN - sommar 2010.

Vet inte om jag har tillåtelse att ladda upp bilderna som är på Alice, men förlåt isf gumman så tar jag bort dom om du vill...

Iaf... Älskar dessa bilderna, omgivningen... (MINNEN, SOMMAR 2010)

ronja wigertz
ronja wigertz
ronja wigertz
ronja wigertz

ronja wigertz
ronja wigertz


MY BIRTHDAY TODAY!

Hallå, hallå!
Först vill jag bara tacka alla söta människor för alla gulliga grattiskommentarer på facebook o all annan uppmärksamhet jag fått idag, eller vad man nu ska säga... hihi (:

Dagen har vart riktigt mysig...! Och just för att jag blev 15 idag så var jag ju bara tvungen att ha på mig en tiara, men ni känner ju mig, ska alltid överdriva! ;) Till helgen blir det väll "kalas", eller två... =)

ronja wigertzronja wigerz
ronja wigertz
ronja wigertz
ronja wigertz
ronja wigertz
ronja wigertz

MAN KAN FÅ VARA LITE (MYCKET) EGO IBLAND ;) man fyller ju ändå år... ;)


Nya parfymen (:

Aw, trots att jag och Adam gjorde slut häromdan så fick jag en present iallafall! Så gulligt, fick en parfym och den luktar underbart, TACK! (L)   .I LOVE IT.

ronja wigertz
ronja wigertz
ronja wigertz


what's new in my closet... *I'M GOING ROCK STYLE* ;)


Hej alla babes! Idag är det den stora dagen, jag fyllde 15!

Jag och Adam gjorde ju slut häromdan men fick en present iallafall, jätte gulligt! En underbart luktande parfym! TACK! (L)

Iallafall... Har skaffat mig en jeansväst, THOUGHT THAT I SHOULD GO ROCK STYLE (AGAIN)! ;)
Hiss eller diss? *hum...*
Sen även ett par örhängen som en "sen" julklapp från älskade Emma!

ronja wigertz
ronja wigertz
ronja wigertz
ronja wigertz


breakup...

Igår tog det slut med Adam, tänker inte gå in mer på det men ska hem till Emma lite senare för att pigga upp mig lite, funderas på Twilight-maraton ;)

Hahaha har inte så mycket mer o säga men,  hum, aa...

RANDOM PICTURES FROM LAST SUMMER, GÖTEBORG IS A BEAUTIFUL PLACE !

önskelista... GÖLLIGA! (cartier & gucci)






följ min blogg ? =)

Om du följer min blogg på "bloglovin" så följer jag din? =) THINK ABOUT IT :)

ronja wigertz



min nya klocka (:

Heej cuties, SORRY FÖR EXTREMT DÅLIGT BLOGGANDE ;(

Bara andra dagen i skolan och det känns redan som om jag ska gå in i väggen... Min nya klocka kom ju idag så det var ju lite uppmuntrande :) Har pluggat den största delen utav dagen, trots ett antal nätter av sömnbrist så har jag lyckats hålla mig "ganska" vaken... Har fått sömnproblem, (dygnet är vänt) så igår sov jag hela dagen vilket gjorde att jag inte kunde somna på natten, and so on... lala, USCH!



önskelista från H&M, PERFEKT FÖR SOMMARGARDEROBEN!


GOD EFTERMIDDAG CUTIES.

GODEFTERMIDDAG ;-)

Gud vad SJUKT seg jag varit idag, o så är det första dagen i skolan imon (FYF*N). Men somsagt så ska det bli lite kul o träffa alla och så, nu gäller det verkligen att satsa hårt på skolan så att man förhopnnings vis kan åka till Kaleforninen när jag går ut nian :)

(Har nu beställt mitt skal och en klocka från "runns.se".)


NATTINATT BITCHES.

Okej, klockan är nu strax 5 på "morgonen" och jag känner mig inte ens trött! Men får ta mitt förnuft till fånga och acceptera att det är sovdags *hihi*.

Ps, Nej jag tycker inte att Kissie är "perfektion", det var ett skämt ;) Jag tycker därimot inte att det är något fel på henne, det viktigaste är ju att hon trivs med sig själv? :)
Men MEGAN FOX är ju tydligen alla flickors stora svartsjuka och hela världens killars våta dröm... Visst, hon är "snygg" men finns det verkligen inte någon snyggare i denna värld POJKAR? haha...

SOV SÖTT, PUSS!

Lättar lite på hjärtat...

Usch vad sent/tidigt det är! Klockan ser ut o vara kvart över tre snart och jag är väll riktigt beng i huvet som inte gått o lagt sig. Hjärnan kommer vara totalt ut funktion på tisdag när skolan börjar! (FYF*N). Det ska iallafall bli rätt roligt att träffa kamraterna antar jag, umgås ju aldrig med dom på fritiden så har inte sett en enda plutt under hela lovet ;-)
Sen är det ju SYND eftersom att jag inte kommer att ha tid för Adam, men det är tyvärr så life goes...

Har varit lite smått deppig sedan kvällen hos Alice, kan tyvärr inte dela med mig utav den informationen... Så hur skumt det än låter för de som inte kan bakrunden så säger jag bara "Nu måste jag för i helvete gå vidare, och fortsätta med MITT liv". Så jädra svårt att få in det i min skalle...

Jaja... Alla har nog fått känna på den "smärtan" när man har extrem ångest för småsaker... Så blir alla saker till något ENORMT o blablabla....!

PUSS PÅ ER DÅ, SNUTTRUMPOR!



present till mig... (:

Titta vilken söt present jag fick "igår" :)


moncler jacka, GE MIG!

OH MY GOD.... Är så förälskad i de här "moncler" jackorna! Känner mig lite, nej ENORMT EFTER som inte har en! Va e detta... ;O Måste göras något åt, men känns lite onödigt att köpa en dyr jacka när vinterna snart är slut (OFATTBART)? Eller vad tycks? *HUM* Speciellt om dom kanske inte ens är popurlära nästa vinter...?

(mmoncler.com)


perfekta mobilskalet! .JUICY COUTURE.

OUF, ÄR DET INTE BARA SÅ PERFEKT? Lite dyrt för ett skal men så värt det, det är ju JUICY COUTURE och det är ROSA! ;) Ska fundera lite på saken så beställer nog imon! (idag ^^).

KALAS

Sådärja... Nu är "kalaset" slut. Rätt gött faktiskt för jag är så trött så tårarna nästan rinner!
Ska bli intressant och se hur alla ska tackla skolan på TISDAG! ;'(

Det blev lite mycke snask nu då men fyller man år så får man la tjocka sig lite ;)
Btw så har jag därimot så har jag gått ner 7 kilo sen strax innan jul så det är ju lite små roligt :-)

ronja wigertz
ronja wigertz
ronja wigertz
ronja wigertz
ronja wigertz
ronja wigertz
ronja wigertz
ronja wigertz
DAGENS LILLA "KALASOUTFIT", DET ÄNDA JAG ORKADE SLÄNGA PÅ MIG.
(JEANS, VIT SKJORTA o SVART SLIPS)

RANDOM PICTURES FROM GÖTET.


9 / 1 / 11

Urgh, äntligen hemma! Känner mig helt slut...
Ska fatta mig kort idag, *öhm*... Sov hos Adam inatt och i förrigår var det ståhej hemma hos "A". Vi tjejer hade tjejkväll inne i huset o pojkarna var ute i stugan där det tillslut gick för villt till så vi fick skicka hem allaohop...
Så laddar upp lite bilder från kvällen.

PS, snart kommer lite släktingar för att fira lillasyster och mig (i förskott då). PUSS

ronja wigertzronja wigertz
ronja wigertz
ronja wigertz


JÖSSES VAD JAG BEHÖVER SOLA!

ÅSIKTER ANGÅENDE BOTOX & SILLISAR!

Bara härom året så vad allt med botox, sillikon, etc, inte ett framtida allternativ för mig... (haha) Jag tyckte att man skulle ta vara på sitt utseende, det utseendet som man blev skapad till att ha. Även om jag fortfarande tycker att de kanske är så det borde vara så har jag nog ändrat uppfattning helt och KAN INTE VÄNTA tills jag är tillräckligt gammal, spec för sillisar! 18 måste det väll vara som gäller??...
Hur farligt är det med botox och sillikon? Det är min stora fråga ;-O                    ronja wigertz  
Man vill ju inte ta några risker, men somsagt så är det ett par år kvar så jag hinner nog ändra mig fram och tillbaka ett par gånger först ;-)


                                                THIS IS MY IDOL, THIS IS PERFECTION.
                                 


GODMORGON SVERIGE!

Nämen godmorgon alla pluttisar!

FICK INTE SOVA PGA FYLLESAMTAL:
Somnade inte först vid 6 i morse pga fyllesamtal från ett par OERHÖRT "alkoliserade" människor...! *HAHAHA* Tror nog aldrig jag hört någon upprepa EXAKT samma saker såå många gånger XD "Ronja, vad gör du" "Hur mår du" etc... HAHA, HYSTERISKT... ;-D Jösses....
 Så nu blev jag väckt vid tolv av en ringande Alice som jag pratat med tills nu. Eftersom att det är syskonförbud på "barnkalaset" här idag så ska jag nog hem till henne, får se vilka busigheter vi ska hitta på ;-)



                                        RANDOM FYLLESAMTAL JAG HITTA PÅ YOUTUBE, HAHAHA!
                           


godkväll gullepluttar!

Godkväll gullungar!

Klockan är typ 3 på natten snart? Jag är svin trött men orkar av nån skum anledning inte sova... Kollar Disneyfilmer med lillasyster som ser ut att ha somnat, haha, men men...
 Har väldigt seriösa diskutioner på telefonen ;-O men får nog ta o avrunda snart så jag kan få min skönhets-sömn *hihi*. 
 Lillasyster fyllde ju 12 (WOW haha) häromdagen så imorgon blir det barnkalas ;-) Har fått information om att det är syskonförbjudet så vi får se vad jag ska hitta på för spännande, hehe ;-)

OKEJDÅ BITCHES! GODNATT! ;-D

                             
  
                              *HÄR ÄR NÅGOT HETT ATT STIRRA PÅ INNAN NI GÅR O LÄGGER ER ;)*

             


sötaste smyckena (cocoo.se) GE MIG!


phixclothing.com


KÄRLEK

Jag måste vara den lyckligaste tjej i denna värld.
Jag har den mest underbara pojkvänn som möjligen kan existera på denna jord, åå jo det är sant! ;-) Finns ingen som min söta Adam, GUD VAD JAG ÄLSKAR DIG BABY! Alla borde få ha någon som dig älskling (L)


                     

(modekungen.se) GE MIG!


Så här är det...






Nu ska jag förklara så att ingen missuppfattar...

Angående "klädkollektionen"...
Jag och min nära vänn Emma delar många drömmar och siktar båda två väldigt högt.
Nu när det nya året är här så tyckte jag att vi skulle försöka göra något åt saken... Därför har vi nu börjat skissa kläder som vi ÖNSKAR att det blir en "riktig" kollektion. Jag säger därmed inte att det SKA bli det utan att vi VILL...
Jag har inte uttryckt mig så bra innan men såhär ligger det till så nu borde alla förstå utan att tycka att jag "skryter" om någonting. Jag är endast 14 år och därför kan de va för jävla svårt att få ut någonting utav det här men det går somsagt alltid att drömma och OM MAN ALDRIG FÖRSÖKER, FÅR MAN ALDRIG VETA.

Jaja, PUSS ;-)


BYGGDAGBOK - PT. 2

Det går framåt i bygget ^^ haha...

Nu sitter alla väggar uppe i den delen som ska bli mitt rum, en plast matta har lagts ut för att lägga golvet på som nu är nästa steg, vad jag vet iallafall. Och strömmen är öven inkopplad (Y)

 

Här är lite bilder och nu ska jag motionera lite 45 min hade jag tänkt! PUSS

 


bootsen!

Här är dom nya bootsen, hehe ;)

 

 


Hemma nu.

Så, nu e jag hemma efter att Mamma irat runt o letat efter rätt hus...
Tänkte ladda upp bilderna från Götet igår men dom är kaputt, dom försvann på något mystiskt sätt, så laddar upp lite random bilder.

ronja wigertz

Jag igår före utgång.

Lilla Adam i bilen på vägen hem ;)



Bloggar från pojkvännens data.

Godmorgon gullpluttar!

Klockan är snart halv fem men jag är trött som ett jävla as! Vi kom tillbaka från bion vid halv ett inatt efter att ha tittat på Narnia, som btw var helt OKEJ! Adam har vart lite sjuk idag så jag bloggar medans han vilar... Vi har "sovit" hela dagen så det blir som "godmorgon" för mig.

BLEV SKIT SKRAJ IGÅR!
Gud va skraj jag blev. När vi kom till bion så släppte Adam av mig vid bion så skulle han åka och parkera. Jag vänta en bra stund, men det han dök inte upp! Jag ringde o messa hela tiden... Det gick så lång tid att filmen hann börja och han svarade inte på varken mess eller när jag ringde...! Men så kom han tillslut och då visade det sig bara att de inte fanns några parkeringsplatser så han fått åka till en annan parkering.... JAG E SÅ FAIL o.O
Iaf, så vi tog nästa film som gick senare då, så medans vi vänta passa jag på att köpa bootsen! wie ;)

LÄGGER UT BILDER NÄR JAG KOMMER HEM, PUSS! ;)

vilken film ska der bli?

Okej brudar och gubbar... Är inne på "sf" och kikar på vad det finns för filmer och det lutar åt Narnia faktiskt, Narnia filmerna är ett måste att se precis som Harry Potter...!
Så aja, kollade "due date" också men fanns inga platser kvar! o.Ó lalala, så  röstar Narnia;) Ska gå med Adam o hoppas på att jag kan dra in han snabbt i Nordstan för att köpa bootsen (a)


disneynörd!

Usch vilken disneynörd jag är! Tur att jag delar samma intresse med pojkvännen, hihi;)
Sitter nu o tittar på en lite äldre variant "Jungelboken", hehe, men sån är jag =)


sömnig...

Godkväll små busetroll...!

Sitter här med laptopen, o provar en hemagjord ansiktsmask, spännande!;)

Kommenterade nyss tillbaka en väldigt tragisk kommentar, ush usch... Får inte så många kommentarer men när det väl kommer en så är det väldigt sällan som det sägs något posetivt... HAHA, och alla skriver som anynoma?
Om man nu känner för o trycka ner en annan människa så kan man ju åstminstonne gå ut med vem man är?
Denna person sa med andra ord att jag inte får lov o "drömma", att försöka uppnå mina mål, vad jag vill göra med mitt liv...? HAHAHA SÅ JÄVLA PATETISKT. Men det är tyvärr sånt man får ta när man går ut med sitt liv på nätet;) Aja, ingen kommentar får mig att sluta med vad jag gör eller något annat så det är ingen mening med att kommentera sån skit;)´

Ps, imorgon blir det bio med Adam *kul kul*. Lööv ya!


kladd, möjlig logga till blivande klädkollektion...

ronja wigertz


Beige sängbord...

AW, jag bara älskar denna sänggaveln. Tycker det är väldigt nice med "beigea" mjukis-möbler... ^^ !

"azdesign.se"

 

Hetaste tavlor, I EVER SEEN.

Dessa tavlor hade ju passat så underbart till mitt nya rum...!! oolala. bimago.se



HOT FREAKIN' PEACE OF ASSS

JAG ÄR ETT SANN TOKIO HOTEL FAN! ;)



ÖNSKELISTA från "topshop.com"


ÖNSKELISTA från "have2have.se"


4/1/11

Hej gullepluttar!

Blev hemkörd av älsklingen för drygt en timme sen kanske och därmed blev dagens planer förstörda! När jag skulle gå ur bilen smällde jag fingret i bildörren och nu värker hela handen o fingret är helt svullet, så jag ställde in planerna med Alice... ={

Funderar på stan imorgon! Eftersom att lillasyster fyller år, och jag glömde av... Så får köpa en sista minuten present... Ska även köpa ett par boots hade jag tänkt som jag kikat lite på :)




Jaja, öhm , puss!

ÅRSRESUMÉ 2010

TRÅKIG "RANDOM" HEMKUNSKAPSLEKTION


LUFF UTE OCH PÅ GÅRDEN - BÖRJAN AV HÖST








Ronja (me) lyckas paja Emils moppe.........! ops o.Ó

RANDOM EFTER SKOLAN....









Goodlooking shit.


FRÅN: kandeeshop.se ! take a look...

BYGGDAGBOK - PT. 1

Arbetet på mitt nya rum är på god väg så nu börjar jag en byggdagbok om bygget tills rummet är klart ;)

Så här ser det ut just nu: Det är inte alltför mycket gjort men det har kommit upp en del väggar.
För de som inte vet så ska garaget byggas om till ett rum till mig och ett rum intill ska bli min "walking-closet". Garaget ska delas upp till två rum, det ena ska bli ett sovrum till mig och det andra ska så småningom bli ett "ungdomsrum"/TV-rum, en liten hemmabio så jag och bror kan ta hem folk... (:

Ska bli riktigt kul när det är dags för att välja färger, tapeter och tillslut möbler....!

BLIVANDE SOV & TV-RUM:





BLIVANDE WALKING-CLOSET:



Pirates Of The Caribbean 4

Någon som vet när den kommer ut på bio? Allt med Johnny Depp måste man se på bio!


FRUSTRATION & ÅNGEST....!

Hejsan hopsan alla söta bebisar...

Har sovit hos min älskling och nu körde han mig nyss hem för han skulle träna, sexigt ;)

--

Arh... Jag känner en sån sjuk ångest, vet inte ens varför, någon som känner detsamma...? Finns ett antal alternativ till varför jag kan känna denna stress och ångest, men kan inte komma på vad, låter tid passera o hoppas att det går över, fyfaan säger jag bara...
Min bebis kan muntra upp mig så jag hoppas att han kommer och sover med mig inatt (:

                      

why does it have to be so complicated ... o.Ó

Tjenare mittbenare, lalala ;*

Sitter o tittar efter "clothing manufacturers" fast i Sverige, och kan inte hitta ett skit! arh...
Kanske är lite för tidigt att leta efter det ändå men det skadar ju inte o kolla?! :) Hittade kanske ett bolag i Europa, o 100 i Thailand, hahahah fail... AJA, jag får kika vidare ;)

PÖSS

My new goal...

Hejsan hopsan alla gullungar!

Dagen har varit så grymt seg, har ingen ork för något! Men måste ändå ta o plugga lite för har en massa omprov så fort skolan börjar! Men så går det när man skolkar sig igenom ett helt år, har inte hunnit ta ikapp mig under höst terminen...

Iaf, jag och en utav mina närmaste kompisar (Emma) har precis börjat jobba på en klädkolletktion
(namnet är hemligt för tillfället). Vi har pratat om det ett bra tag nu, och nu när det nya året börjat så kan man ju försöka göra något åt saken? Man vet ju inte om man lyckas fören man har försökt! så att säga...
Så igår satt jag o skissade i flera timmar och är riktigt nöjd med vad jag har ensålänge, hoppas verkligen att det går vägen...! Så om några dagar kommer väll Emma hit för o prata idéer, etc... RIKTIGT KUL! :)






Emma Watson, and short hair??

För dom som inte redan visste det, så har Emma Watson numera extremt kort hår...!
Hon passar la i det men personligen så ska "Hermoine" alltid ha LÅNGT, LOCKIGT HÅR! eller vad säger ni?  hiss/diss, svårt o avgöra...




Harry Potter, och dödsrelikerna, pt 1

Var på bio häromdagen och såg "Harry Potter, och dödsrelikerna, pt 1". Ca 2,5 timmars lipande, personligen så tycker jag att filmen e sjukt bra och jag kan knappt vänta tills pt 2 kommer ut!



NYÅRS LÖFTEN o.Ó


Nyår utan alkohol!

Firande nyår utan fest o alkohol men det var riktigt mysigt ändå, det var inte förän vid två timmar efter tolvslaget som jag såg sms'et där jag blev erbjuden fest, men då var det ju försent... Firade med familj och andra släktingar, tvingade även stackars Adam att vara med, så ni kan ju gissa vem som fick min nyårskyss;) Sedan sov lilla Adam över o nu har han nyss åkt hem... =/
så vad ska jag göra idag?... hum...

(Nedräkningen fortsätter...! nu är det 17 dagar kvar!)

Har kikat runt lite på moppar idag o har väll hittat en söt vespa liknande modell (rosa)... Har ju längtat efter en annan för 17,000 spenn men det är ganska mycket pengar för en 15 åring och jag måste betala nästan hela själv för mina egna sparpengar, sedan kommer försäkring, bensin, körkort, och allt man nu måste betala för så minst 20,000 spenn ( HELT SJUKT ).
Så nu spanar jag efter något billigare, så mina tankar lutar åt att använda pengarna som förhoppningsvis blir över till biljetter!, till METALTOWN och WEST COAST RIOT. Dom båda är i sommar och bara en metaltown biljett kostar 1,500 spenn.








RSS 2.0